HCH_Golf
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Henk van Veldhuijsen wint de Peugeot v/d Mispel finale

Ga naar beneden

Henk van Veldhuijsen wint de Peugeot v/d Mispel finale Empty Henk van Veldhuijsen wint de Peugeot v/d Mispel finale

Bericht  Admin di okt 21, 2008 4:28 pm

Henk van Veldhuijsen wint de Peugeot v/d Mispel finale Peugeo10

Op zondag 19 oktober 2008 werd de finale van het Peugeot van der Mispel toernooi gespeeld. De weergoden waren de 27 deelnemers (4 dames en 23 heren) aan de finale goedgezind (bewolkt en weinig wind). De resultaten waren mede daardoor goed. Maar liefst 18 deelnemers haalden een netto score van minder dan 60. De verrassende winnaar was Henk van Veldhuijsen. Op de 2e plaats eindigde Rogier de Snoo en derde werd Bert Hoeve. Bert was als 1e reserve in de finale terecht gekomen, met dank aan Frans Apotheker, die in Amerika verblijft. Alle deelnemers werden verrast met een poloshirt geschonken door de sponsor Peugeot van der Mispel. De wedstrijdleiding was in handen van Judith Digristina. De 1e drie winnaars kregen van de sponsor, naast een beeldje, een golfdag op een grote baan aangeboden. Henk van der Mispel deelde mede, dat zijn bedrijf volgend seizoen wederom dit golftoernooi zal sponsoren. Dan wordt het een lustrumjaar (5e keer). De wedstrijdvorm is stroke play met (gedeeltelijke) handicapverrekening. Het gaat hierbij om het minste aantal slagen -/- de handicapslagen.