HCH_Golf
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan.

Herman Poos wint de Brocante golfpromotie finale

Ga naar beneden

Herman Poos wint de Brocante golfpromotie finale Empty Herman Poos wint de Brocante golfpromotie finale

Bericht  Admin di okt 21, 2008 4:03 am

Herman Poos wint de Brocante golfpromotie finale Brocan10

Zondag 4 oktober speelde de beste 27 deelnemers aan het Brocante golfpromotie toernooi van dit jaar de finale. Een wedstrijd met een shotgun start met als doel het behalen van zoveel mogelijk stablefordpunten. De greens op Hoenderdaal waren geweldig, mooi en erg snel. Met dank aan o.a. de greenkeepers en marshalls Rob en Richard daarvoor. In tegenstelling tot de dagen ervoor was het droog, maar wel een beetje fris.
Raphaéla Drukker verdiende een troostprijs. Walther Boer sloeg op hole 4 de neary binnen een meter, 9 holes later zette hij het bordje nog dichterbij.

Ans Beijers (hcp 22) en Peter Salomons (hcp 21) eindigde beiden op 37 punten. Peter scoorde op de laatste 9 holes meer punten en won daardoor de 3e prijs. Hendrik Jan Rollfs die dit jaar een voorronde had gewonnen scoorde wederom goed, met hcp 23 en 38 punten won hij de 2e prijs. Herman Poos, die de laatste voorronde had gewonnen, was wederom de beste en werd winnaar met 40 punten.

Door Marc Servaas en Bjorn van der Poel van Brocante Grand Café Brasserie werden aan de winnaars dinerbonnen uitgereikt en de wedstrijdleiders ontvingen nog een mooie fles wijn. Verder was er nog een prijsje voor Willem v/d Akker, als zogenaamde rookie of the year.

Het was een geslaagd toernooi waaraan Brocante als sponsor volgend jaar weer gevolg zal geven.

1e: Herman Poos, 40 punten
2e: Hendrik Jan Rollfs, 38 punten
3e: Peter Salomons, 37 punten
4e: Ans Beijers, 37 punten
5e: Peter Freund, 35 punten